ACT FOR CLIMATE JUSTICE

STOP CLIMATE CRIMINALS

DE ACTIES DE OPLEIDINGEN

Oproep tot mobilisatie en gedecentraliseerde acties voor klimaatrechtvaardigheid!

#ActForClimateJustice is een oproep tot directe en burgerlijke ongehoorzaamheidsacties om klimaatcriminelen en hun wereld aan te klagen! We moeten voorkomen dat ze ervoor zorgen dat we de rode lijn van 1,5° opwarming overschrijden.

LEES MEER ONS VERKLARING

De acties

Het is tijd dat we benoemen wie de klimaatopwarming veroorzaakt en ze te stoppen. Hun valse oplossingen zijn onze echte problemen. #StopClimateCriminals #ActForClimateJustice

Wake Up Your Ministers

NL// Over het hele land hebben klimaatactivisten afgelopen nacht duizenden reclameborden gekaapt 😮😮😉🤘Met deze actie[…]

27/01 Geen Klimaatwet? Geen Wetstraat!/ Pas de loi climat, pas de rue de la Loi

FR// Le 27/01 nous avons à nouveau réalisé une mobilisation historique avec plus de 100.000[…]

Assemblées Populaires pour la Justice Climatique// Populaire assemblee voor klimaatrechtvaardigheid

◆◆◆ FRANÇAIS ◆◆◆ Plus de deux mille personnes ont signé l’appel « Cessons de tourner[…]

Alle personen die zich betrokken voelen zijn uitgenodigd om grote of kleine acties uit te voeren. We zullen het symbool van de rode lijn gebruiken om de urgentie van de klimaatverandering te belichamen.

We zijn hier om te blijven, we zijn de oplossing: wij mobiliseren ons om een leefbare, duurzame en juiste toekomst te bouwen. We engageren ons allen om deze actieconsensus te respecteren, die de garantie is dat we zorg zullen dragen voor onze diversiteit, om onze beweging te versterken. Actie consensus

Volksbijeenkomst voor klimaatrechtvaardigheid op 16/02

Wij stellen u voor om gezamenlijk de follow-up van deze strijd te ontwerpen tijdens de “Volksbijeenkomst voor klimaatrechtvaardigheid” waar we onze ideeën over de follow-up van de klimaat- en sociale noodsituatie zullen delen. Ons doel is om samen een brede, vastberaden en radicale pool op te bouwen binnen de klimaatbeweging die momenteel in België opduikt.

Read more